Op zoek naar dé beddenspecialist in Middelharnis?

  • Beddenzaak Boxsprings Compleet Middelharnis

Kom dan naar beddenspecialist Boxsprings Compleet in Middelharnis. Dat is je complete boxsprings expert op Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland.

De showroom van beddenspecialist Boxsprings Compleet is te vinden aan de Molenweg 8B aan de rand van Middelharnis, makkelijk bereikbaar vlak bij de Lidl en de Gamma én tegenover Van Mossel Opel / Ford. In de showroom staan 13 boxsprings met verschillende gestoffeerde matrassen (qua hardheid) om uit te testen.

Steeds meer mensen kiezen, bij het zoeken van een nieuw bed, voor een boxspring. Momenteel gaat het al om acht op de tien bedden die in Nederland verkocht worden. Vreemd is dat niet, want boxsprings zijn erg comfortabel en zijn volledig naar wens samen te stellen. Beddenspecialist Boxspring Compleet in Middelharnis kan snel een uitstekende boxspring naar wens leveren en tegen een betaalbare prijs.

 

Wat is een boxspring en wat zijn de voordelen?
Een boxspring is opgebouwd uit de bedbodem (box), het matras, de topper en het hoofd- en/of voetbord. De box is dus eigenlijk een onderdeel van het gehele slaapsysteem. Toch wordt met boxspring vaak de hele boxspringcombinatie bedoeld. De keuze in de type stoffering en de stofkleuren zijn eindeloos. Ook zijn er veel verschillende modellen hoofd- en voetborden en bedpootjes. Een boxspringcombinatie is meestal hoger dan een ‘gewone’ combinatie van matras en bedbodem. Dus je stapt makkelijker in en uit bed. De instaphoogte is helemaal naar wens aan te passen wat een groot voordeel is, zeker ’s ochtends bij het opstaan. We vertellen je er graag veel meer over in onze beddenspecialist in Middelharnis.

Eigen productie Olympic Life® boxsprings
De naam Boxspring Compleet is goed gekozen. De beddenspecialist verkoopt alle modellen boxsprings van het eigen merk Olympic Life® dat bekend staat als hoogwaardig, trendy en innovatief. De boxsprings hebben een lange levensduur en zijn niet alleen standaard maar ook op maat leverbaar.

“Het grote voordeel is dat wij zelf produceren”, zegt Theo Andela van Boxspring Compleet. “Je kunt bij ons alle kanten op. Breedte, lengte, hoogte, type stoffering, stofkleur – we kunnen aan elke wens voldoen. En dat geldt ook voor het hoofdbordmotief. Vlak, vierkant, bolling, een ruit, een ambachtelijk gecapitonneerd knopenmotief – we zijn heel flexibel en maken alles.”

beddenwinkel Middelharnis

Omdat beddenspecialist Boxspring Compleet in Middelharnis de fabricage volledig in eigen hand heeft, kunnen klanten rekenen op een snelle levering. Naast Olympic Life® verkoopt de beddenspecialist in Middelharnis ook het Belgische merk Van Landschoot & Polypreen.

Vlakke-, elektrisch verstelbare- of opbergboxsprings
De mogelijkheden zijn oneindig. Zowel voor wie een vlakke boxspring zoekt als voor klanten die de voorkeur geven aan een opbergboxspring of elektrisch verstelbare boxspring. De populariteit van die laatste groeit enorm. “Steeds meer mensen kiezen voor de elektrisch verstelbare variant”, merkt Theo Andela. “Die is heel comfortabel door de nog hogere instap. Bovendien kan die geleverd worden met draadloze afstandsbediening die werkt op Bluetooth.” Er zijn zelfs Twijfelaar boxsprings van 120 cm breed en boxsprings met opbergruimte. Handig als je niet veel ruimte in je (studenten)huis hebt.

Nieuw! Heeft u of uw partner een veilige en comfortabele zorg aan huis nodig? Dan is de stijlvolle hoog-laag boxspring Comfort met hoog-laag functie de ideale oplossing (zie afbeeldingen hiervoven). De hoog-laag functie zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit bed kunt stappen. Dankzij de hoge stand is deze comfortabele boxspring ook praktisch voor eventuele verzorging aan huis. Meer informatie …

Losse matrassen of toppers
Wenst u alleen 1 of meerdere losse matrassen of toppers? Dan kunt u de populaire Supreme Line Cool pocketvering matras of de Fusion Hypnose visco/koudschuim matras uitproberen. Voor een luxe topper kunt u de Metro koudschuim topper testen, deze is 9 cm dik en beschikbaar in 3 hardheden.

Stoffering & accessoires
De mogelijkheden zijn ook oneindig als het om de stoffering van de boxsprings gaat. “We hebben heel veel stoffen op voorraad en kunstleer is ook een optie.” Daarnaast is beddenspecialist Boxspring Compleet in Middelharnis het adres voor bedaccessoires zoals matrassen, toppers, (split)topper hoeslakens, (split)topper moltons, kussens, dekbedden, nachtkastjes, anti-slip matjes en eenvoudig op het hoofdbord te monteren bedlampjes. Als u uw boxspring bedpootjes een keer wilt vervangen dan is hiervan ook een uitgebreid assortiment van beschikbaar.

Hoge service en perfect slaapadvies
Tot slot scoort beddenspecialist Boxspring Compleet in Middelharnis hoog met persoonlijke service en een slaapadvies op maat. “Wij denken graag mee met iedere situatie. En als de nood aan de man is, kunnen we ook met spoed leveren. Dat regelen we gewoon. We reageren ook snel bij iedere vraag die telefonisch of via onze website binnenkomt. We zoeken altijd naar de beste oplossing! ”

Tot ziens in onze beddenspecialist Middelharnis, maak hieronder eenvoudig een afspraak online.

Maak hieronder een afspraak in onze showroom Middelharnis of Beneden-Leeuwen (bij Tiel).

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)187 66 54 49
Mail ons: info@boxspringscompleet.nl

Boxsprings Compleet – Middelharnis
Molenweg 8B
3241 LH  Middelharnis

BTW nr.: NL8613.11.619.B01 | KvK nr.: 78231086
Bank: Rabobank | Rekeningnr.: NL49 RABO 0355 2971 75

Stuur ons uw bericht of vraag