Boxspring voor zware mensen

Goed slapen is voor iedereen belangrijk. Het matras is daarbij bepalend voor het slaapcomfort. Wanneer u zwaarder bent dan gemiddeld of kampt met overgewicht, is het niet altijd makkelijk om een passende boxspring met matrassen te vinden. Wij geven u graag advies welk matras de beste keuze is. Boxsprings Compleet biedt een ruim assortiment Olympic Life boxsprings voor zware mensen. Alle boxsprings zijn naar wens aan te passen, bijvoorbeeld het hoofdbord model, stofkleur, bedpootjes en het type matras. U vindt altijd een boxspring die bij u past.

Boxspring met pocketvering matras voor zware mensen

Bij Boxsprings Compleet bieden we ook voor zware mensen diverse soorten matrassen met pocketveren. Een pocketvering matras biedt uitzonderlijk veel ondersteuning ten opzichte van andere soorten matrassen en vormt zich, dankzij de 7-comfortzones, mee aan uw lichaam. Bovendien is een pocketvering matras koeler en droger door zijn ventilerende vermogen. De standaard 4 cm afdeklaag van onze matrassen worden uitsluitend gemaakt van koudschuim. Dit is zonder twijfel de beste soort afdeklaag vanwege zijn veerkrachtigheid, goede ventilatie en het blijft goed in model.

Hieronder de keuzemogelijkheden per lichaamsgewicht voor een gestoffeerd pocketvering matras. Bij de samenstelling van een Olympic Life boxspring voor zware mensen kunt u er ook voor kiezen om 2 verschillende pocketvering matrassen te nemen, bijvoorbeeld 1 pocketvering matras met 350 pocketveren per m2 en 1 pocketvering matras met 500 of 1000 pocketveren per m2.

1. Matras voor lichaamsgewicht tot 90 kg
Bij een lichaamsgewicht tot 90 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met 350 pocketveren per m2 en aan beide zijden af te werken met 4 cm stevig H42 koudschuim. Deze 350 pocketvering matras zit standaard in de setprijs van de Olympic Life boxsprings.

2. Matras voor lichaamsgewicht van 90 tot 120 kg
Bij een lichaamsgewicht tussen de 90 en 120 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met 500 micro pocketveren per m2 en aan beide zijden af te werken met 4 cm stevig H42 koudschuim. Toeslag op de boxspring setprijs is € 145,- per matras.

3. Matras voor lichaamsgewicht van 120 tot 150 kg
Bij een lichaamsgewicht tussen de 120 tot 150 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met 1.000 micro pocketvering per m2 en aan beide zijden af te werken met 4 cm stevig H42 koudschuim. Toeslag op de boxspring setprijs is € 350,- per matras.

4. Matras voor lichaamsgewicht boven de 150 kg
Bij een lichaamsgewicht boven de 150 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met super 1.000 micro pocketvering per m2 en aan beide zijden af te werken met 6 cm stevig H42 koudschuim. Toeslag op de boxspring setprijs is € 549,- per matras.

beddenwinkel Middelharnis

Boxspring toch liever uitproberen?

Wilt u weten of een Olympic Life boxspring lekker ligt voor u? Bezoek dan de Boxsprings Compleet showroom in Middelharnis waar u alle vlakke boxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings met de verschillende gestoffeerde pocketvering matrassen (350 / 500 / 1.000 pocketveren per m2) kunt uitproberen. Maak een online showroom afspraak zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over de mogelijkheden en waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Of stuur ons eerst een bericht met uw wensen door het invullen van onderstaand contactformulier.

Klantreviews bekijken?
⭐⭐⭐⭐⭐ sterren op Google. Bekijk hier de reviews!
& score 9.1 op Bol.com. Bekijk hier de reviews!