Boxspring voor zware mensen

Goed slapen is voor iedereen belangrijk. Het matras is daarbij bepalend voor het slaapcomfort. Wanneer u zwaarder bent dan gemiddeld of kampt met overgewicht, is het niet altijd makkelijk om (online) een passend bed of matras te vinden. Wij geven u graag advies welk matras een goede keuze is voor u. Boxsprings Compleet biedt een ruim assortiment boxsprings voor zware mensen.

Comfortabel slapen op een goede boxspring

Heeft u last van overgewicht? Dan is een goed bed extra belangrijk, met name het matras is bepalend voor het slaapcomfort. Bij Boxsprings Compleet bieden we u comfortabele boxsprings met een goed matras voor een goede nachtrust. Alle boxsprings zijn naar wens aan te passen, bijvoorbeeld het hoofdbord model, de kleur en het matras. Daardoor is bijna ons volledige assortiment geschikt voor mensen met overgewicht en vindt u altijd een boxspring die bij u past.

Matras voor zware mensen

Bij Boxsprings Compleet bieden we u diverse soorten matrassen met pocketveren. Een pocket matras biedt uitzonderlijk veel steun ten opzichte van andere soorten matrassen. Bovendien is een pocketveer matras koeler en droger door zijn ventilerende vermogen. De 4 cm afdeklaag van onze matrassen worden uitsluitend gemaakt van koudschuim. Dit is zonder twijfel de beste soort afdeklaag vanwege zijn veerkrachtigheid, goede ventilatie en het blijft goed in model. In ons assortiment bieden we twee soorten matrassen. Een daarvan is het koudschuim matras met 500 pocketveren. Dit matras biedt constante ondersteuning en vormt zich, dankzij de 7-comfortzones, mee aan uw lichaam. Dit matras is zeer geschikt voor een lichaamsgewicht vanaf 90 kg. Bij een lichaamsgewicht boven de 120 kg adviseren we om de pocketvering matrassen aan beide kanten af te werken met 6 cm koudschuim i.p.v. 4 cm.

Boxspring uitproberen

Wilt u weten of een boxspring lekker ligt voor u? Bezoek dan de Boxsprings Compleet showroom in Middelharnis waar u alle boxsprings kunt uitproberen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over de mogelijkheden en waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@boxspringscompleet.nl of gebruik het contactformulier.