Boxspring voor zware mensen

Goed slapen is voor iedereen belangrijk. Het matras is daarbij bepalend voor het slaapcomfort. Wanneer u zwaarder bent dan gemiddeld of kampt met overgewicht, is het niet altijd makkelijk om (online) een passend bed of matras te vinden. Wij geven u graag advies welk matras een goede keuze is voor u. Boxsprings Compleet biedt een ruim assortiment boxsprings voor zware mensen.

Comfortabel slapen op een goede boxspring

Heeft u last van overgewicht? Dan is een goed bed extra belangrijk, met name het matras is bepalend voor het slaapcomfort. Bij Boxsprings Compleet bieden we u comfortabele boxsprings met een goed matras voor een goede nachtrust. Alle boxsprings zijn naar wens aan te passen, bijvoorbeeld het hoofdbord model, de kleur en het matras. Daardoor is bijna ons volledige assortiment geschikt voor mensen met overgewicht en vindt u altijd een boxspring die bij u past.

Matras voor zware mensen

Bij Boxsprings Compleet bieden we u diverse soorten matrassen met pocketveren. Een pocketvering matras biedt uitzonderlijk veel ondersteuning ten opzichte van andere soorten matrassen en vormt zich, dankzij de 7-comfortzones, mee aan uw lichaam. Bovendien is een pocketvering matras koeler en droger door zijn ventilerende vermogen. De standaard 4 cm afdeklaag van onze matrassen worden uitsluitend gemaakt van koudschuim. Dit is zonder twijfel de beste soort afdeklaag vanwege zijn veerkrachtigheid, goede ventilatie en het blijft goed in model.

Matras voor lichaamsgewicht van 90 tot 120 kg
Bij een lichaamsgewicht tussen de 90 en 120 kg adviseren we de pocketvering matras met 500 pocketveren per m2 en aan beide zijden af te werken met 4 cm stevig H42 koudschuim.

Matras voor lichaamsgewicht van 120 tot 150 kg
Bij een lichaamsgewicht tussen de 120 tot 150 kg adviseren we de pocketvering matras met 500 pocketvering per m2 en aan beide zijden af te werken met 6 cm stevig H42 koudschuim.

Matras voor lichaamsgewicht boven de 150 kg
Bij een lichaamsgewicht boven de 150 kg adviseren we de pocketvering matras met super 1.000 micro  pocketvering per m2 en aan beide zijden af te werken met 7 cm stevig H42 koudschuim.

Boxspring uitproberen

Wilt u weten of een boxspring lekker ligt voor u? Bezoek dan de Boxsprings Compleet showroom in Middelharnis waar u alle boxsprings kunt uitproberen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over de mogelijkheden en waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@boxspringscompleet.nl of gebruik het contactformulier.