Boxspring eenpersoons

Je bent op zoek naar een boxspring eenpersoons, maar wellicht twijfel je over een twijfelaar? Er zijn verschillende redenen om dan juist voor een twijfelaar te kiezen. Een twijfelaar is 120 centimeter breed en past daardoor bijna in iedere slaapkamer. Juist doordat het bed wat breder is dan een standaard eenpersoonsbed biedt het meer comfort, maar ook meer mogelijkheden.

Eenpersoonsbed of twijfelaar?

Een twijfelaar is eigenlijk een extra breed eenpersoonsbed en wordt dan ook vaak gekozen als alternatief voor een standaard eenpersoonsbed. Waarom? Omdat een twijfelaar net wat meer ruimte en comfort biedt. Een standaard twijfelaar is 120 centimeter breed, waardoor je volop ruimte hebt om lekker breeduit te liggen. Bovendien is het zelfs mogelijk om met zijn tweeën op een twijfelaar te slapen. De twijfelaar is een knus tweepersoonsbed en dat maakt het bed geschikt voor diverse doelgroepen. Zowel pubers, studenten als senioren kiezen voor een twijfelaar in plaats van een eenpersoons boxspring, vanwege zijn luxe en veelzijdigheid.

Boxspring Twijfelaar 120 x 200

Over Boxsprings Compleet

Bij Boxsprings Compleet profiteer je van uitstekende kwaliteit boxsprings tegen een zeer voordelige prijs. Het assortiment is hoogwaardig, compleet en trendy waardoor er voor iedereen wat wils is. Liever een ander hoofdbord of een zachter matras? Een boxspring is volledig op maat samen te stellen. We raden je aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Middelharnis, zodat je alle modellen en matrassen uitgebreid kunt testen.

  • 2 jaar fabrieksgarantie & 2 maanden omruilgarantie op toppers en matrassen
  • Volledig op maat samen te stellen: van matras tot hoofdbord.
  • Gratis bezorging tot in de slaapkamer, ook montageservice is mogelijk
  • Handgemaakt in Nederland
  • Levertijd is ca. 5 weken

Kom proefliggen

Twijfel je nog steeds over jouw keuze tussen een eenpersoonsbed of een twijfelaar? Kom proefliggen in de showroom van Boxsprings Compleet. Dan kun je zelf ervaren hoeveel ruimte en comfort een twijfelaar biedt. Daarnaast bieden we diverse designs en mogelijkheden, zodat je jouw boxspring volledig aan jouw wensen aan kunt passen. Maak een afspraak en laat je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter via ons contactformulier en we maken snel een afspraak.