Boxspring met opbergruimte

Zoekt u een nieuw bed of boxspring en is uw slaapkamer / studentenkamer niet al te groot om ook al uw (slaapkamer)spullen kwijt te kunnen? Kies dan voor een boxspring met opbergruimte. U heeft dan extra veel ruimte onder uw bed om al uw spullen op een effectieve manier in op te bergen. Boxsprings Compleet heeft diverse opbergboxsprings in het assortiment van het merk Van Landschoot. Aan beide kanten van de boxspring is het volledige frame met matras opklapbaar. U kunt kiezen uit diverse 1- en 2-persoons afmetingen (breedte x lengte) en de luxe boxspring met opbergruimte heeft zelfs 2 handige lades aan de achterzijde. 

Waarom een boxspring met opbergruimte?

  • Handig bij een kleinere slaapkamer om ook nog goed uw spullen kwijt te kunnen. Vaak past een kledingkast niet meer in de slaapkamer en is dit een hele handige manier voor extra opbergruimte. Uw spullen kunt u netjes onder uw matrassen opbergen en niemand die het ziet. Denk bijvoorbeeld aan bedtextiel, handdoeken, kussens, spreien, dekbed, schoenen, kleding en dusters.
  • In een boxspring met opbergruimte blijft alles mooi droog en stofvrij. En omdat deze ‘geheime’ ruimte zich onder uw matrassen bevindt, is deze ruimte ook niet direct zichtbaar en dus veiliger dan andere ruimtes om eventuele waardevolle spullen te bewaren.
  • Gaat u studeren en is uw slaapkamer ook meteen uw studeer- en/of woonkamer? Overweeg dan zeker een boxspring met opbergruimte (i.p.v. een kledingkast) om ruimte te besparen. U heeft dan meer ruimte over om te zitten en voor bijvoorbeeld een bureau.
  • Heeft u thuis nog een extra kamer over en wenst u die als logeerkamer te gaan gebruiken? Als deze logeerkamer niet al te groot is dan is een boxspring met opbergruimte dé uitkomst.
  • Een boxspring met opbergruimte is vooral handig voor spullen die u niet iedere dag nodig hebt. U wilt natuurlijk niet iedere dag het opklapbare gedeelte omhoog en omlaag doen want dan moet u ook uw topper, dekbed en kussen daarna weer goedleggen. Die kunnen namelijk gaan verschuiven.

Boxspring met opbergruimte - BoxspringsCompleet.nl

Waar op letten bij uw keuze voor een boxspring met opbergruimte?

Bepaal eerst welke afmeting het beste in uw slaapkamer past zodat er omheen nog genoeg ruimte overblijft om te lopen. En is het alleen voor uzelf of slaap u samen met uw partner? U kunt namelijk kiezen voor een 1-persoons opbergboxspring of 2-persoons opbergboxspring. Bij een 1-persoons opbergboxspring kunt u kiezen voor een breedte van 70, 80, 90, 100 of 120 cm en de lengte kan in 200 of 210 cm. Bij een 2-persoons opbergboxspring is de breedte 140, 160, 180 of 200 cm en ook hierbij kunt u kiezen uit de lengte 200 of 210 cm. Voor het bepalen van de juiste lengte van de boxspring is de vuistregel dat u minstens 20 cm bij uw eigen lichaamslengte optelt.

Ruimte achter opbergboxspring beschikbaar?
Bij onze standaard boxspring met opbergruimte klapt u het volledige frame met matras aan de zijkant omhoog. U kunt de volledige ruimte onder de matrassen gebruiken om spullen in te leggen. Boxsprings Compleet heeft ook een boxspring met opbergruimte waarbij aan de achterkant lades zitten. Dat is heel handig om spullen in te bewaren die u juist dagelijks nodig hebt zoals sokken en onderbroeken. Maar kijk wel of er genoeg ruimte (50 cm) achter uw boxspring aanwezig is zodat de lades volledig uitgeschoven kunnen worden.

Hogere instapruimte nodig?
De opbergboxspring heeft met de standaard topper een instaphoogte van 58 cm en met de luxe 12 cm topper is het 63 cm hoog. Indien u lang bent dan kan het fijn zijn om een hogere instaphoogte te hebben om zo makkelijk in en uit bed te komen. Om de stabiliteit van de opbergboxspring te behouden kunnen er geen hogere bedpoten onder gemonteerd worden om de instap te verhogen. U kunt dan beter overwegen een elektrisch verstelbare boxspring te nemen aangezien die een instaphoogte van ca. 72 cm hebben.

Welke boxsprings met opbergruimte in assortiment?

Boxsprings Compleet biedt de boxspring met opbergruimte CITY CHIQUE aan van het merk Van Landschoot. Deze opbergboxspring is naar wens samen te stellen. Met de speciale gestoffeerde lus kunt u de zijkant ophoogklappen. Het frame met matras blijft bij iedere gewenste hoogte, door de veerconstructie, staan en is ook makkelijk weer terug te bewegen. Het voordeel is dat de matras aan het beweegbare frameconstructie vastzit waardoor het matras bij het bewegen niet kan schuiven. U kunt kiezen uit 2 verschillende hoofdborden, model Studio (met bollingen) of Loft (met vierkanten). Verder kunt u kiezen of u aan de achterzijde nog luxe (een) lade(s) wenst of niet:

CITY CHIQUE met lades
Kiest u de CITY CHIQUE opbergboxspring met lades dan is de opbergruimte onder het opklapgedeelte 49 cm kleiner. Wel kunt u nu de lades gebruiken om spullen in te bewaren die u dagelijks nodig hebt zoals sokken en ondergoed. Let er wel op dat u achter de boxspring genoeg ruikte overhoud om de lade te kunnen openen.

CITY CHIQUE zonder lades
Kiest u de CITY CHIQUE opbergboxspring zonder lades dan heeft u de gehele lengte van uw keuze (200 of 210 cm) als opbergruimte beschikbaar. Achter de boxspring heeft u dan alleen loopruimte nodig. Verder wordt er een toeslag van € 400,- berekend.

Sfeerfoto's City Chique boxspring met opbergruimte - Boxspringscompleet.nl

Welke nadelen heeft een boxsprings met opbergruimte?

Ja er zijn ook een aantal nadelen op te sommen voor boxsprings met opbergruimte, zoals:

  • de instaphoogte is beperkt (tot ca. 63 met 12 cm topper) aangezien onder de opbergboxspring geen hoge bedpootjes (bv 12 cm) gemonteerd kunnen worden. Dit omdat de stabiliteit dan minder wordt, vooral als er zware spullen in de opbergboxspring bewaard worden;
  • de matrassen zitten vast aan het verstelbare frame gemonteerd waardoor het 1 geheel is. De matrassen zijn daarom niet los te vervangen;
  • Tijdens het omhoog en omlaag bewegen van het opklapbare gedeelte kan de topper wat gaan schuiven waardoor u die na afloop weer recht moet leggen.
  • de matrassen van de opbergboxspring zijn geschikt voor een lichaamsgewcht tot 110 kg. Boven dit lichaamsgewicht adviseert Boxsprings Compleet stevige pocketvering matrassen en kunt u beter een vlakke boxspring of elektrisch verstelbare boxspring kiezen. Hierbij bent u veel flexibeler voor de matraskeuze.
  • bij een boxspring met opbergruimte heeft u geen extra vering in de onderbox / bodem aangezien die volledig met hout is afgewerkt. De pocketveren in de bodem van een boxspring geven extra ondersteuning aan uw lichaam.

Opbergboxspring toch liever uitproberen?

Wilt u weten of een CITY CHIQUE boxspring met opbergruimte lekker ligt voor u? Bezoek dan de Boxsprings Compleet showroom in Middelharnis waar u kunt proefliggen. We hebben de opbergboxspring in de afmeting 160 x 200 cm staan met de standaard topper (7 cm). Ook kunt u de luxe Comforta topper van 12 cm dik uitproberen. Maak een online showroom afspraak zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over de mogelijkheden en waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Of stuur ons eerst een bericht met uw wensen door het invullen van onderstaand contactformulier.

Klantreviews bekijken?
⭐⭐⭐⭐⭐ sterren op Google. Bekijk hier de reviews!
& score 9.1 op Bol.com. Bekijk hier de reviews!