Boxspring voor lange mensen

Goed slapen is voor iedereen belangrijk, ook voor lange mensen. Als u langer dan 190 cm bent dan wilt u uiteraard ook een langer bed dan standaard 200 cm. Zeker als je altijd lekker languit ligt dan wil je niet met je voeten over de achterkant van de boxspring komen want dat is erg irritant. Onze ‘boxsprings voor lange mensen’ zijn verkrijgbaar in iedere lengte (tot zelfs 240 cm), we maken namelijk alle Olympic Life boxsprings zelf in Nederland. Wij geven u graag advies welke boxspring met welke lengte en breedte de beste keuze is. Boxsprings Compleet biedt een ruim assortiment Olympic Life boxsprings voor lange mensen. Alle vlakke- en elektrisch verstelbare boxsprings zijn, los van de lengte / breedte, naar wens samen te stellen op basis van het hoofdbord model, stofkleur, bedpootjes en het type matras. U vindt altijd een boxspring die bij u past.

Welke lengte en breedte van de boxspring past het beste bij jou?

  • Voor de breedte is het belangrijk hoeveel u beweegt in je slaap. Als u veel beweegt, kan het fijn zijn om een wat breder matras te kiezen. We kunnen zelfs matrassen van 100 cm breed produceren waardoor de totale breedte van een 2-persoons boxspring 200 cm is.
  • Vindt u het fijn om knus tegen elkaar aan te liggen of wilt u juist graag alle ruimte hebben? Als u met z’n tweeën op de boxspring slaapt, geeft een brede boxspring u en uw bedpartner alle ruimte. Denk dan aan een boxspring van 180 of 200 cm breed. Een wat smallere boxspring zorgt ervoor dat u juist knus tegen elkaar aan kunt liggen.
  • Wat is uw lichaamslengte? We adviseren namelijk om een boxspring te kiezen dat minimaal 20 cm langer is dan de langste persoon die op de boxspring slaapt. Zo heeft u ook nog voldoende ruimte voor het hoofdkussen en voorkomt u dat uw voeten uitsteken. Ben je groter dan 180 cm, kies dan een matras dat langer is dan 200 cm. Standaard kunnen we alle Olympic Life boxsprings leveren met een lengte van 210 of zelfs 220 cm.
  • Hoeveel ruimte heeft u achter de boxspring over? Let erop dat u wel een langere boxspring van bijvoorbeeld 210 of 220 cm kwijt kunt. U wil uiteraard nog wel makkelijk achter de boxspring kunnen lopen dus hou daar een marge aan van minimaal 30 cm. En mocht u een kledingkast achter de boxspring hebben staan dan moet die nog wel open kunnen.

Boxspring voor lange mensen mogelijk tot lengte 240 cm

Bij Boxsprings Compleet bieden we standaard de vlakke- en elektrich verstelbare Olympic Life boxsprings al aan tot 220 cm lengte. Dus als u 2 meter lang bent dan zou 220 cm prima passen en als u 1.90 cm lang dan zouden we een boxspring van 210 cm adviseren. Uiteraard worden zowel de gestoffeerde pocketvering matrassen en de onderbox in exact dezelfde afmeting gemaakt. Ook de topper, met of zonder split, leveren we dan in de gewenste afmeting.

Maar in ons assortiment ‘boxsprings voor lange mensen‘ maken we net zo makkelijk een boxspring voor u die 230 cm of zelfs 240 cm lang is. Dat is geen maatwerk voor ons maar eigenlijk ook best standaard. Als u langer dan 2 meter bent dan is dat natuurlijk erg fijn. Let alleen even op dat er ook ruimte voor is in uw slaapkamer.

beddenwinkel Middelharnis

Boxspring toch liever uitproberen?

Wilt u weten of een Olympic Life boxspring lekker ligt voor u? Bezoek dan de Boxsprings Compleet showroom in Middelharnis waar u alle vlakke boxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings met de verschillende gestoffeerde pocketvering matrassen (350 / 500 / 1.000 pocketveren per m2) kunt uitproberen. We hebben ook een boxspring in de lengte 210 cm staan. Maak een online showroom afspraak zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over de mogelijkheden en waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Of stuur ons eerst een bericht met uw wensen door het invullen van onderstaand contactformulier.

Klantreviews bekijken?
⭐⭐⭐⭐⭐ sterren op Google. Bekijk hier de reviews!
& score 9.1 op Bol.com. Bekijk hier de reviews!