Boxspring voor zwaardere mensen

Goed slapen is voor iedereen belangrijk. Welk lichaamsgewicht je ook hebt. Het pocketvering- of volledig schuimmatras en de topper is daarbij bepalend voor het slaapcomfort op een boxspring. Wanneer u zwaarder bent dan gemiddeld of kampt met overgewicht, is het niet altijd makkelijk om een passende boxspring met de juiste matrassen te vinden. Wij geven u topadvies welk matras voor u de beste keuze is. Boxsprings Compleet biedt een ruim assortiment Olympic Life boxsprings voor zwaardere mensen. Alle boxsprings zijn verder naar wens aan te passen. Denk hierbij aan hoofdbord- en achterbordmodel, stofkleur, bedpootjes en dus ook het type matras (soft, firm of extra firm). U vindt altijd een complete boxspring die bij u past.

Boxspring met pocketvering matras voor zwaardere mensen

Bij Boxsprings Compleet bieden we ook voor zwaardere mensen diverse soorten matrassen met pocketveren. Een pocketvering matras biedt uitzonderlijk veel ondersteuning ten opzichte van andere soorten matrassen en vormt zich, dankzij de 7-comfortzones, mee aan uw lichaam. Bovendien is een pocketvering matras koeler en droger door zijn ventilerende vermogen. De standaard 4 cm afdeklaag van onze matrassen worden uitsluitend gemaakt van koudschuim. Dit is zonder twijfel de beste soort afdeklaag vanwege zijn veerkrachtigheid, goede ventilatie en het blijft goed in model. Ook bij pocketvering matrassen voor zwaardere mensen.

Hieronder de keuzemogelijkheden per lichaamsgewicht voor een gestoffeerd pocketvering matras. Bij de samenstelling van een Olympic Life boxspring voor zwaardere mensen kunt u er ook voor kiezen om 2 verschillende pocketvering matrassen te nemen, bijvoorbeeld 1 pocketvering matras met 350 pocketveren per m2 (bijv. voor uw partner met lichaamsgewicht tot 90 kg) en 1 pocketvering matras met 500 of 1000 pocketveren per m2.

1. Matras voor lichaamsgewicht tot 90 kg
Bij een lichaamsgewicht tot 90 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met 350 pocketveren per m2 en aan beide zijden af te werken met 4 cm stevig H42 koudschuim. Deze 350 pocketvering matras zit standaard in de setprijs van de Olympic Life boxsprings.

2. Matras voor lichaamsgewicht van 90 tot 120 kg
Bij een lichaamsgewicht tussen de 90 en 120 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met 500 micro pocketveren per m2 en aan beide zijden af te werken met 4 cm stevig H42 koudschuim. Toeslag op de boxspring setprijs is € 145,- per matras.

3. Matras voor lichaamsgewicht van 120 tot 150 kg
Bij een lichaamsgewicht tussen de 120 tot 150 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met 1.000 micro pocketvering per m2 en aan beide zijden af te werken met 4 cm stevig H42 koudschuim. Toeslag op de boxspring setprijs is € 350,- per matras.

4. Matras voor lichaamsgewicht boven de 150 kg
Bij een lichaamsgewicht boven de 150 kg adviseren we de gestoffeerde pocketvering matras met super 1.000 micro pocketvering per m2 en aan beide zijden af te werken met 6 cm stevig H42 koudschuim. Toeslag op de boxspring setprijs is € 549,- per matras.

beddenwinkel Middelharnis

Keuze topper bij boxspring voor zwaardere mensen

Ook bij boxsprings voor zwaardere mensen is het belangrijk om een stevig genoeg gestoffeerd pocketvering matras te kiezen. Bovenop de matrassen komt een (split)topper te liggen die lekker comfortabel en zacht genoeg aanvoelt. Hoe dikker deze topper hoe meer die ook de drukbelasting van de matrassen beschermt waardoor de matrassen langer meegaan. Wij adviseren daarom om de Metro koudschuim topper van 9 cm dik te nemen. Deze topper is er in de uitvoering soepel, stevig en extra stevig. Bij een lichaamsgewicht boven de 150 kg adviseren we altijd de extra stevige topper te nemen zodat die lang genoeg meegaat. De gemiddelde levensduur van een topper is 5 jaar.

Boxspring voor zwaardere mensen toch liever uitproberen?

Wilt u weten of een Olympic Life boxspring voor zware mensen lekker ligt voor u? Bezoek dan de Boxsprings Compleet showroom in Middelharnis waar u alle vlakke boxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings met de verschillende gestoffeerde pocketvering matrassen (350 / 500 / 1.000 pocketveren per m2) kunt uitproberen. Maak een online showroom afspraak zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over de mogelijkheden en waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring voor zwaardere mensen. Of stuur ons eerst een bericht met uw wensen door het invullen van onderstaand contactformulier.

Klantreviews bekijken?
⭐⭐⭐⭐⭐ sterren op Google. Bekijk hier de reviews!
& score 9.1 op Bol.com. Bekijk hier de reviews!