Complete boxsprings

Ben je op zoek naar ruime keuze in complete boxsprings? Dan ben je bij Boxsprings Compleet aan het juiste adres. De boxspring zelf is volledig naar wens samen te stellen m.b.t. de bedpootjes, matras stevigheid en type topper. Maar ook met de accessoires kunt je het helemaal compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan nachtkastjes, bedlampjes, bedtextiel, kussens en zelfs een luxe plaid welke tevens direct online te bestellen zijn. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showrooms in Middelharnis of Beneden-Leeuwen om de comfortabele complete boxsprings uit te proberen.

Complete boxsprings samenstellen

Een complete boxsprings bestaat uit een harde- of verende onderbox op bedpootjes, een gestoffeerd matras, de topper en het hoofdbord. Bij Boxsprings Compleet kun je jouw boxspring volledig zelf samenstellen. Onze boxsprings zijn beschikbaar in diverse maten, van 1-persoons van 70 tot 120 cm breed of 2-persoons van 140 tot 200 cm breed. En voor de lengte kun je kiezen uit 200, 210 en 220 cm. Alle modellen boxsprings vind je in de webshop, maar natuurlijk ook in onze showroom in Middelharnis of Beneden-Leeuwen. Zoals het populaire model Flanny, maar ook de nieuwste boxspring in ons assortiment: FJØRD.

Bekijk het complete assortiment boxsprings

Elektrisch of niet verstelbaar?

Bijna alle modellen complete boxsprings zijn zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. Met een vlakke boxspring ben je verzekerd van uitstekend slaapcomfort maar een elektrisch verstelbare boxspring biedt net dat beetje extra gemak. Ook omdat de instap hoger is. Zo kies je zelf de houding waarin jij het lekkerst ligt en zit je met één druk op de knop rechtop in bed. Handig wanneer je voor het slapen nog even tv wilt kijken of een boekje wilt lezen.

Proefliggen in de showroom

Om er 100% zeker van te zijn dat de boxspring aan jouw wensen voldoet, raden we je aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Middelharnis of Beneden-Leeuwen. Hier kun je alle modellen boxsprings uitgebreid bekijken en uitproberen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op via +31 (0)187 66 54 49 of laat een reactie achter via ons contactformulier.