Complete boxsprings

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring compleet met accessoires zoals een nachtkastje, bedlampje en beddengoed? Dan ben je bij Boxsprings Compleet aan het juiste adres. Boxsprings Compleet biedt een ruim assortiment complete boxsprings, welke tevens direct online te bestellen zijn. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Middelharnis om de comfortabele boxsprings uit te proberen.

Complete boxsprings samenstellen

Een complete boxsprings bestaat uit een matrasbodem op bedpootjes, een matras, de topper en het hoofdbord. Bij Boxsprings Compleet kun je jouw boxspring volledig zelf samenstellen. Onze boxsprings zijn beschikbaar in diverse maten, van 140 x 200 cm tot 200 x 220 cm en alle maten daar tussenin. Alle modellen boxsprings vind je in de webshop, maar natuurlijk ook in onze showroom in Middelharnis. Zoals het populaire model Flanny, maar ook de nieuwste boxspring in ons assortiment: FJØRD.

Bekijk het complete assortiment boxsprings

Elektrisch of niet verstelbaar?

Bijna alle modellen boxsprings zijn zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. Met een vlakke boxspring ben je verzekerd van uitstekend slaapcomfort maar een elektrisch verstelbare boxspring biedt net dat beetje extra gemak. Zo kies je zelf de houding waarin jij het lekkerst ligt en zit je met één druk op de knop rechtop in bed. Handig wanneer je voor het slapen nog even tv wilt kijken of een boekje wilt lezen.

Proefliggen in de showroom

Om er 100% zeker van te zijn dat de boxspring aan jouw wensen voldoet, raden we je aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Middelharnis. Hier kun je alle modellen boxsprings uitgebreid bekijken en uitproberen. Bovendien staan onze medewerkers voor je klaar om je te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op via +31 (0)187 66 54 49 of stuur een e-mail naar info@boxspringscompleet.nl.