Elektrisch verstelbare boxsprings

Met een elektrisch verstelbare boxspring kiest u zelf de houding waarin u het lekkerst ligt. Zo kunt u bijvoorbeeld voor het slapen gaan nog even makkelijk een boekje lezen of tv kijken. Maar ook om medische redenen kan het handig zijn om het hoofd- en/of voeteneind een stukje omhoog te zetten. Ook voor uw eventuele verzorgers. Met één druk op de knop zit u rechtop of ligt u schuin in bed. Het biedt de perfecte combinatie tussen de heerlijke nachtrust en maximale comfort.

Ultiem gemak voor u en uw partner

De elektrisch verstelbare boxsprings beschikken over twee aparte verstelbare delen zodat u en uw partner zelf kunnen bepalen hoe schuin u wilt liggen. Wilt u nog even een boek lezen terwijl uw partner al bijna in slaap valt? Geen probleem, beide matrassen zijn apart verstelbaar zodat u uw partner niet hoeft te storen. Bovendien kunnen jullie allebei het matras volledig naar wens instellen, zodat jullie allebei het lekkerst liggen. Zo heeft de een bijvoorbeeld het voeteneind enkele centimeters hoger terwijl de ander liever wat vlakker ligt. Ook de topper heeft een split aan de bovenkant zodat u geen last heeft als uw partner het hoofdeind wil verstellen. Als u, om bijvoorbeeld medische redenen, het voeteneind altijd een flink stuk omhoog moet zetten dan is een topper met dubbele split te adviseren. Dit voorkant dat het gedeelte van de topper van uw partner niet meebeweegt.

Elektrisch verstelbare boxsprings

Hogere instap en voordelen bij verzorging aan huis

De elektrisch verstelbare boxsprings hebben een hogere instap dan de vlakke boxsprings. Met een luxe Metro topper van 9 cm dik en bedpootjes van 12 cm komt de hoogte al op 72 cm. Vooral voor oudere mensen is dit erg prettig bij het uit bed stappen aangezien de benen al bijna in een rechte positie staan. Ook als erg (langdurige) zorg nodig is is een hogere boxspring prettiger. Bij een elektrisch verstelbare boxspring kun je de hoogte zelfs aanpassen of juist het hoofd- of voeteneind schuin te zetten om het verzorgen makkelijker te maken. Bent u niet zo lang dan kunnen we lagere bedpootjes monteren zodat de instaphoogte naar uw wens is. Stofzuigen onder de boxspring is dan ook geen probleem want als u het hoofd- en voeteneind helemaal omhoog brengt dan kunt u ertussen stofzuigen. Voor zorg aan huis hebben we ook een speciale hoog-laag boxspring in ons assortiment.

Draadloze- of bekabelde afstandsbediening?

Bij onze Olympic Life elektrisch verstelbare boxsprings kunt u kiezen voor bekabelde afstandsbedieningen of draadloze afstandsbedieningen. Een bekabelde afstandsbediening kan handig zijn aangezien u die niet kwijt kunt raken. Maar als u een 2-persoons boxspring aanschaft voor u alleen en u gaat in het midden van de boxspring slapen dan kan de kabel van de afstandsbediening te kort zijn om deze makkelijk te bedienen. Dit probleem is nog groter als u een boxspring van 200 cm breed aanschaft.

Een draadloze afstandsbediening kunt u overal neerleggen zoals op het hoofdbord, in uw nachtkastje, naast uw kussen of in de speciale houder aan de zijkant van de boxspring. U kunt het op deze manier wel makkelijker kwijtraken. Je hebt geen last van kabels zoals bij de bekabelde afstandsbediening en je kunt prima in het midden van de boxspring gaan liggen en de boxspring bedienen. In de draadloze afstandsbediening zitten wel batterijen die naar verloop van tijd vervangen moeten worden. Op deze afstandsbedieing zit ook een lichtfunctie die u in het donker kunt gebruiken om makkelijker uw weg naar de deur te vinden.

1- of 2-persoons elektrisch verstelbare boxspring?

Als u alleen bent dan hebben we ook 1-persoons elektrische boxsprings in het assortiment van 90 cm, 100 en 120 cm breed. Deze hebben dan één motor met een bekabelde- of draadloze afstandsbedieing. Met een 1-persoons elektrisch verstelbare boxspring bespaart u veel ruimte. En als u een 2-persoons boxspring toch niet nodig heeft dan schaalt dit ook in de kosten. Ook de lengte kunt u zelf kiezen uit 200, 210 of 220 cm lang. Bij de 2-persoons elektrisch verstelbare boxsprings kunt u voor de breedte kiezen uit 140, 160, 180 of zelfs uit 200 cm breed. Om met het hele gezin zondagochtend in de boxspring te liggen is 200 cm breed erg handig. Maar u moet er wel ruimte voor hebben. Of u ligt wat knusser tegen elkaar aan bij een 140 cm brede boxspring of u wil liever wat meer ruimte. De lengte onze Olympic Life elektrisch verstelbare boxsprings is te verkrijgen in 200, 210, 220, 230 en zelfs 240 cm lang.

Elektrisch 2-persoons verstelbare boxspring al vanaf € 1.395,-

Alle elektrisch verstelbare boxsprings van Boxsprings Compleet zijn van absolute topkwaliteit. De boxsprings van het merk Olympic Life worden afgewerkt met een stoffering van hoge textiel kwaliteit waardoor de kans op stofslijtage nihil is. De luxe pocketvering matrassen bieden je maximaal comfort welke garant staan voor een perfecte nachtrust. De pockets bewegen los van elkaar binnen 7 comfortzones, welke de juiste ondersteuning geven aan alle lichaamsdelen. Bij Boxsprings Compleet heb je al een 2-persoons elektrisch verstelbare boxspring vanaf € 1.395,-. Maar mooier is om met gestoffeerde matrassen te nemen, de Flanny boxspring elektrisch verstelbaar is beschikbaar vanaf € 1.595,-

> Alle elektrisch verstelbare boxsprings