Herfstactie: gratis kussenbeschermhoes bij bezoek aan onze showroom

Gratis kussenbeschermhoes bij showroom bezoek!

Ben je op zoek naar een comfortabele en betaalbare boxspring? Maak dan kennis met Boxsprings Compleet in Middelharnis (vlakbij de Lidl). In ons assortiment bieden we diverse boxsprings, in verschillende kleuren en maten, vlak of elektrisch verstelbaar. Ben je benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van een boxspring? Kom proefliggen in onze showroom en laat je overtuigen door de comfort en luxe van de boxsprings van Boxsprings Compleet.

Maak je een afspraak in de showroom van Boxsprings Compleet? Dan ontvang je een gratis Romanette kussenbeschermhoes. Deze luxe kussenbeschermer beschermt jouw kussen tegen transpiratie, vuil en slijtage waardoor het kussen veel langer mee gaat. Bovendien is het ook veel hygiënischer.

Praktische informatie

Bescherm je kussen tegen vuil en slijtage met de luxe kussenbeschermer van Romanette. Deze kussensloop molton bestaat uit 80% katoen en 20% polyester. De beschermhoes is te wassen op 60℃. Hierdoor zijn de kussenbeschermers anti huisstofmijt en anti allergisch. Door het gebruik van een kussenbeschermer gaat je hoofdkussen veel langer mee. De kussenbeschermer is geschikt voor kussens van 60 x 70 cm en 65 x 65 cm.

Bekijk dit product

Algemene voorwaarden

  • Je ontvangt een gratis kussenbeschermhoes bij bezoek aan de showroom
  • Deze actie is geldig t/m 31-12-2020, zolang de voorraad strekt
  • Één Romanette kussenbeschermhoes per persoon

Afspraak maken

Maak nu een afspraak in de showroom en ervaar zelf het comfort van een luxe boxspring. Ook ‘s avonds mogelijk!