Nieuw! Hoog-laag bed voor verzorging aan huis

  • Beddenzaak Boxsprings Compleet Middelharnis

Ontdek de voordelen van een hoog laag bed voor meer comfort en gemak!

Hoog laag bed: een praktisch en comfortabel bed voor iedereen

Een hoog laag bed is een type bed dat ontworpen is om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben. Dit type bed biedt verschillende functies die zorgen voor meer comfort en gemak tijdens het slapen of het verblijven in bed. In deze tekst bespreken we de hoog laag functie, uitrijbaarheid en Anti-Trendelenburg functie van een hoog laag bed.

Hoog laag functie

Een van de belangrijkste functies van een hoog laag bed is de hoog laag functie. Deze functie zorgt ervoor dat het bed in hoogte verstelbaar is, waardoor de gebruiker gemakkelijk in en uit bed kan stappen en de zorgverlener gemakkelijker kan helpen bij het verzorgen van de patiënt. Het hoog-laag mechanisme wordt vaak bediend met een afstandsbediening, waardoor de hoogte eenvoudig kan worden aangepast.

Uitrijbaarheid

Een andere functie van een hoog laag bed is de uitrijbaarheid. Deze functie maakt het mogelijk om het bed eenvoudig te verplaatsen, zodat de verzorger meer ruimte heeft om te bewegen. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die lange tijd in bed moeten doorbrengen, zoals bijvoorbeeld bij ziekte of na een operatie.

Anti-Trendelenburg functie

Een derde functie van een hoog laag bed is de Anti-Trendelenburg functie. Dit betekent dat het bed zo kan worden ingesteld dat het hoofdeinde omhoog wordt gebracht en de voeteneinde omlaag. Deze functie kan nuttig zijn voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van ademhalingsproblemen of zwellingen in de benen. Door het verhogen van het hoofdeinde wordt het ademen gemakkelijker en door het verlagen van het voeteneinde wordt vochtophoping voorkomen.

Hoog laag bedden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen en kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker. Het belangrijkste voordeel van een hoog laag bed is dat het de gebruiker meer comfort en gemak biedt tijdens het slapen of het verblijven in bed. Bovendien kan het de zorgverlener helpen bij het verzorgen van de patiënt.

Accessoires hoog-laag boxspring comfort-Boxsprings Compleet

Hoofdbord & voetbord
Het hoofdbord is 110 cm hoog en 10 cm dik en wordt d.m.v. beugels vrijstaand neergezet zodat de boxspring makkelijk verplaatst kan worden. Het voetbord is zwevend, 50 cm hoog en 7 cm dik.

  • Verkrijgbaar in diverse stofkleuren en afmetingen
  • Draadloze afstandsbediening met 2 memoryposities, zie afbeelding 2.
  • Stijlvolle design bedpoten (zie afbeelding 4) met wielen (2 met rem), enkel mogelijk bij hoog-laag boxspring met lift
  • Geheel naar wens samen te stellen, bijv. 1 deel met hoog-laag functie en 1 deel normaal elektrisch verstelbaar

Polypreen-Fusion-Hypnose-Boxsprings-CompleetKeuze matras
Voor deze boxspring Comfort adviseren we de Fusion Hypnose matras. De toplaag is opgebouwd uit een combinatie van 2 lagen drukverlagend visco-elastisch schuim voor een ultiem omhullend comfort. De toplaag heeft een Active Motion® profilering zodat u gemakkelijker kunt bewegen. De ondersteunende laag bestaat uit een kern van 14 cm veerkrachtig Megapur® HR schuim met 7 zones. Deze is bovendien voorzien van laterale ventilatie kanalen voor een goede verluchting.

De hoes is gemaakt uit bi-elastische superstretch (600 g/m2, 98% polyester, 2% elasthaan) om heerlijk weg te zakken in de matras. Deze matrashoes is afritsbaar en wasbaar, de onderzijde van 3D Mesh zorgt voor een uitstekende verluchting. Kijk hier voor meer informatie en tarieven.

Conclusie
Als u op zoek bent naar een praktisch en comfortabel bed dat is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van mensen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben, dan is een hoog laag bed een uitstekende keuze. Het biedt verschillende functies zoals de hoog laag functie, uitrijbaarheid en Anti-Trendelenburg functie, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen die langere tijd in bed moeten doorbrengen. Neem daarom eens een kijkje bij de verschillende modellen die beschikbaar zijn en vind het hoog laag bed dat het beste bij uw behoeften past.

Deze boxspring Comfort is alleen in showroom Middelharnis te zien.
Tarieven op aanvraag.

Maak hieronder een afspraak in onze showroom Middelharnis in Zuid-Holland (30 min onder Rotterdam).

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)187 66 54 49
Mail ons: info@boxspringscompleet.nl

Boxsprings Compleet – Middelharnis
Molenweg 8B
3241 LH  Middelharnis

BTW nr.: NL8613.11.619.B01 | KvK nr.: 78231086
Bank: Rabobank | Rekeningnr.: NL49 RABO 0355 2971 75

Stuur ons uw bericht of vraag