Nieuw! Hoog-laag bedden voor verzorging aan huis

  • Beddenzaak Boxsprings Compleet Middelharnis

Geniet van optimale nachtrust met deze stijlvolle hoog-laag bedden Comfort. Dé oplossing voor een veilige en comfortabele verzorging aan huis.

Met het ouder worden kunnen verschillende lichamelijke ongemakken de kop op steken die ook in de slaapkamer niet altijd even handig zijn. Zo kan het in en uit bed stappen bijvoorbeeld steeds lastiger gaan en onder het bed stofzuigen wordt er ook niet gemakkelijker op. Natuurlijk hebben we óók daar bij Boxsprings Compleet goed over nagedacht. Dankzij een aantal slimme technische functies is het hoog-laag bed Comfort uitermate geschikt voor eventuele verzorging aan huis. Het biedt u meer comfort dan een standaard boxspring én het geeft u een veilig gevoel. U stapt moeiteloos in en uit de boxspring en onder uw boxspring is het makkelijk schoon te maken.

 

Hoog-laag functie
De hoog-laag functie op dit hoog-laag bed zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit bed kan stappen. Dankzij de hoge stand is deze comfortabele boxspring ook praktisch voor eventuele verzorging aan huis. 3-Motorige aansturing, afstandsbediening met 2 memoryposities.

Uitrijdbaarheid
Dankzij de uitrijdbaarheid kunt u gemakkelijk de bedden opmaken en schoonmaken onder het bed.

Anti-Trendelenburg functie
De anti-Trendelenburg functie (hoofd hoger als de voeten) helpt onder andere brandend maagzuur tegen te gaan.

 

Handige & veilige accessoires
Accessoires, zoals een papegaai (1) en een uitvalrek (2), zorgen voor extra comfort en veiligheid. Bovendien biedt ook een voetbord een mooie, complete uitstraling van je boxspring.

Accessoires hoog-laag boxspring comfort-Boxsprings Compleet

 

Hoofdbord & voetbord
Het hoofdbord is 110 cm hoog en 10 cm dik en wordt d.m.v. beugels vrijstaand neergezet zodat de boxspring makkelijk verplaatst kan worden. Het voetbord is zwevend, 50 cm hoog en 7 cm dik.

  • Verkrijgbaar in diverse stofkleuren en afmetingen
  • Draadloze afstandsbediening met 2 memoryposities, zie afbeelding 2.
  • Stijlvolle design bedpoten (zie afbeelding 4) met wielen (2 met rem), enkel mogelijk bij hoog-laag boxspring met lift
  • Geheel naar wens samen te stellen, bijv. 1 deel met hoog-laag functie en 1 deel normaal elektrisch verstelbaar

Polypreen-Fusion-Hypnose-Boxsprings-CompleetKeuze matras
Voor deze boxspring Comfort adviseren we de Fusion Hypnose matras. De toplaag is opgebouwd uit een combinatie van 2 lagen drukverlagend visco-elastisch schuim voor een ultiem omhullend comfort. De toplaag heeft een Active Motion® profilering zodat u gemakkelijker kunt bewegen. De ondersteunende laag bestaat uit een kern van 14 cm veerkrachtig Megapur® HR schuim met 7 zones. Deze is bovendien voorzien van laterale ventilatie kanalen voor een goede verluchting.

De hoes is gemaakt uit bi-elastische superstretch (600 g/m2, 98% polyester, 2% elasthaan) om heerlijk weg te zakken in de matras. Deze matrashoes is afritsbaar en wasbaar, de onderzijde van 3D Mesh zorgt voor een uitstekende verluchting. Kijk hier voor meer informatie en tarieven.

Deze boxspring Comfort is alleen in showroom Middelharnis te zien.
Tarieven op aanvraag.

Maak hieronder een afspraak in onze showroom Middelharnis in Zuid-Holland (30 min onder Rotterdam).

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)187 66 54 49
Mail ons: info@boxspringscompleet.nl

Boxsprings Compleet – Middelharnis
Molenweg 8B
3241 LH  Middelharnis

BTW nr.: NL8613.11.619.B01 | KvK nr.: 78231086
Bank: Rabobank | Rekeningnr.: NL49 RABO 0355 2971 75

Stuur ons uw bericht of vraag