Hotelbedden

Biedt uw gasten een goede nachtrust en ze komen gegarandeerd vaker terug. Zoekt u hotelbedden voor een hotel, bed & breakfast, vakantiewoning of appartement? Boxsprings Compleet is uw lokale dealer voor boxsprings van hotelkwaliteit. Onze bedden zijn enorm slijtvast en zeer geschikt voor intensief gebruik.

Bedden in de recreatiesector worden intensief gebruikt. Met name in het hoogseizoen zal een bed geen enkele nacht onbeslapen zijn. Dat vergt een hoge kwaliteit zodat het bed jarenlang meegaat. Een indicatie waarmee u kunt meten of een meubel of bed geschikt is voor intensief gebruik, is de Martindale score.

Hotelbedden met de hoogste Martindale score

De Martindale test toont aan hoe slijtvast een stof is. Des te hoger de score, des te beter de slijtvastheid van de stof. Om de score te bepalen wordt de stof aan een zekere druk onderworpen. Zodra er maximaal drie draden los zitten, wordt de machine stopgezet. De Martindale score staat gelijk aan het aantal toeren dat de stof heeft gedraaid. Bovendien geeft de hoogte van deze waarde een indicatie van het aantal gebruiksuren.

Boxsprings van Olympic Life scoren een 100.000+ in de Martindale test. Dat wil zeggen dat de bedden zeer geschikt zijn voor intensief gebruik. Een boxspring van Boxsprings Compleet zal dus gemiddeld tientallen jaren meegaan. Daarom zijn deze boxsprings zeer geliefd binnen de recreatiesector.

Hotelboxsprings voor een comfortabele nachtrust

Een goede nachtrust draagt bij aan een algehele positieve ervaring van het vakantieverblijf. Tenslotte gaan we vaak op vakantie om uit te rusten en daar hoort lekker (uit)slapen bij. Een boxspring biedt het comfort waar uw gasten naar op zoek zijn. Het matras en eventueel een comfortabel topdekmatras dragen hieraan bij. Bovendien geeft de hogere instaphoogte (dan thuis) hen een extra comfortabele ervaring.

  • Hotelbedden - Boxspring Musa

Olympic Life® kwaliteit

Olympic Life® is een Nederlands boxspring merk en levert al meer dan 25 jaar aan bedden- en meubelwinkels. Ook diverse hotels, vakantieparken en zorginstellingen maken naar grote tevredenheid gebruik van de Olympic Life® boxsprings. De boxspring modellen zijn inmiddels erg populair. De hoogwaardige, complete en trendy boxsprings worden ambachtelijk gefabriceerd in het midden van het land en voldoen aan de hoogste textielkwaliteit met Martindalescore > 100.000. Door het tijdloze ontwerp zijn ze geschikt voor iedere slaapkamer.

Uitgebreid advies in de showroom

Een boxspring kan online uitgezocht worden in onze webshop. Echter geven we u graag persoonlijk advies welke boxspring het beste bij uw type accommodatie of kamer past. Hierbij kijken we uiteraard ook naar de verschillen in type stoffering en welke het beste past bij uw wensen en styling. We bieden een enorm assortiment ‘standaard’ boxsprings, matrassen, topdek-matrassen en bedtextiel. Ook maatwerk is geen probleem. Wilt u meer informatie of eens langskomen in de showroom? Vul het onderstaande formulier in voor het maken van een afspraak.