Twijfelaar

Uit je bed gegroeid? Ga voor een twijfelaar!

Wanneer je twijfelt tussen een een- of tweepersoonsbed kun je gaan voor een twijfelaar. Deze bedden zijn 120 cm tot 140 cm breed. Dan heb je tenminste de ruimte en kun je lekker breeduit in je bed liggen. Omdat een twijfelaar een mooie tussenmaat heeft, is deze ideaal voor de studentenkamer.

Boxsprings Compleet biedt verschillende twijfelaars aan. Ga bijvoorbeeld voor de Flanny Twijfelaar van het merk Olympic Life. Deze is boxspring heeft een tijdloos design en is netjes afgewerkt en gestoffeerd. Het model is vervaardigd van de hoogste MDF houtkwaliteit en heeft een draagvermogen van 300 kg.

Interesse in een twijfelaar? Kom eens proefliggen in onze showroom te Middelharnis! Wij bieden 2 jaar fabrieksgarantie op al onze modellen en 2 maanden omruilgarantie op onze matrassen. De gehele boxspring is op maat samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor de gewenste maat, kleuren, hoofdbord en bedpootjes. Wij leveren binnen ongeveer 15 werkdagen en bezorgen onze modellen helemaal gratis. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze montageservice, dat is pas makkelijk!