Voordelen boxsprings

  • elektrische twijfelaar bed

De ultieme gids voor het kopen en onderhouden van boxsprings: alles wat je moet weten!

Boxsprings zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Het zijn bedden die bestaan uit een boxspringbodem met daarop een matras en eventueel een topmatras. In deze tekst gaan we dieper in op boxsprings en vertellen we je alles wat je moet weten voordat je er een aanschaft.

Wat is een boxspring?
Een boxspring is een type bed dat bestaat uit een verende boxspringbodem, een matras en eventueel een topmatras. De boxspringbodem zorgt voor een goede ondersteuning van het matras en het gehele lichaam. Het matras en topmatras bepalen het comfort en de stevigheid van het bed.

Voordelen van een boxspring
Er zijn verschillende voordelen van een boxspring. Zo zorgt de verende boxspringbodem voor een goede ondersteuning van het lichaam. Dit kan vooral belangrijk zijn voor mensen met rugklachten. Daarnaast biedt een boxspring veel comfort en luxe door de combinatie van een verende bodem, matras en topmatras. Ook heeft een boxspring vaak een mooie uitstraling en past het goed bij een modern interieur.

Verschillende soorten boxsprings
Er zijn verschillende soorten boxsprings verkrijgbaar. Zo zijn er vlakke boxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings. Een elektrisch verstelbare boxspring biedt extra comfort doordat je het bed kunt verstellen in verschillende posities. Ook zijn er boxsprings verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?
Bij het kopen van een boxspring zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van het bed en of deze passen in de slaapkamer. Daarnaast is het van belang om te kijken naar het type matras en topmatras dat bij de boxspring wordt geleverd. Kies een matras en topmatras dat past bij jouw slaaphouding en voorkeur qua hardheid en zachtheid. Ook is het verstandig om te letten op het materiaal van de boxspring en of deze goed ventileert.

Onderhoud van een boxspring
Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je boxspring is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Zo is het aan te raden om de boxspring regelmatig te stofzuigen en te luchten. Daarnaast is het verstandig om de matrassen regelmatig te keren zodat deze gelijkmatig slijten.

Conclusie
Een boxspring biedt veel voordelen, zoals goede ondersteuning van het lichaam en luxe comfort. Er zijn verschillende soorten boxsprings verkrijgbaar en bij het kopen van een boxspring is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Door de boxspring goed te onderhouden kun je er lang van genieten.

Maak hieronder een afspraak in onze showroom Middelharnis in Zuid-Holland (30 min onder Rotterdam) of Beneden-Leeuwen (bij Tiel).

Contactgegevens

Bel ons: +31 (0)187 66 54 49
Mail ons: info@boxspringscompleet.nl

Boxsprings Compleet – Middelharnis
Molenweg 8B
3241 LH  Middelharnis

BTW nr.: NL8613.11.619.B01 | KvK nr.: 78231086
Bank: Rabobank | Rekeningnr.: NL49 RABO 0355 2971 75

Stuur ons uw bericht of vraag