Wij zorgen graag voor de zorg

Boxsprings Compleet uit Middelharnis wil graag iets terug doen voor de ZORG! We willen iemand verrassen die nu keihard aan het werk is in de zorg op Goeree-Overflakkee. Daar hebben we je hulp bij nodig. We willen hiervoor een complete boxspring model Flanny Opbergruimte (180 x 200 cm) weggeven. Dus welke zorgmedewerker kan volgens jou nu wel een nieuwe boxspring gebruiken voor extra goede nachtrust? Tag haar of zijn naam in de Facebook-post en vertel je verhaal. 

Maar ook alle patiënten en zorgpersoneel willen we een hart onder de riem steken. Het opberggedeelte van de boxspring willen we daarom vullen met kadootjes, bedank- en sterkte wenskaartjes, lekkere dingen, tekeningen etc. Dit kan de ‘zorgwinnaar’ dan uitdelen op de zorginstelling waar hij of zij werkt. Stuur dus komende week je kadootje op naar Molenweg 8E, 3241 LH te Middelharnis of breng het even langs.

Vrijdag 3 april maken we bekend wie snel de boxspring in ontvangst kan nemen samen met alle leuke kadootjes voor de patiënten en zorgpersoneel. Bedankt allemaal en vertel het door!