Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over alles wat met boxsprings te maken heeft? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen van dé boxspring expert; Boxsprings Compleet. Klik hieronder op het onderwerp waar uw vraag over gaat en u ziet meteen de bijbehorende vragen. Als u op een vraag klikt dan komt het antwoord op de vraag meteen tevoorschijn. We voegen iedere week nieuwe veelgestelde vragen toe. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Stel dan uw vraag via ons contactformulier.

Categorie: Buikslapen

Wist u dat op uw buikslapen de meest ongezonde slaaphouding is! Buikslapen zorgt ervoor dat de holling in uw onderrug groter wordt en uw nekwervels voortdurend onder spanning staan doordat uw nek gedraaid ligt. Niet fijn als u bedenkt dat u gemiddeld 6 tot 8 uur per nacht in die slaaphouding ligt.

Het is juist de bedoeling dat uw rug- en nekwervels tijdens uw slaap ontspannen, om zo te herstellen van inspanningen gedurende de dag. Bij buikslapen ontstaat er op korte termijn voornamelijk pijn aan uw nek en rug. Op lange termijn kan dit zelfs een hernia veroorzaken. Voldoende reden dus om buikslapen af te leren!