Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over alles wat met boxsprings te maken heeft? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen van dé boxspring expert; Boxsprings Compleet. Klik hieronder op het onderwerp waar uw vraag over gaat en u ziet meteen de bijbehorende vragen. Als u op een vraag klikt dan komt het antwoord op de vraag meteen tevoorschijn. We voegen iedere week nieuwe veelgestelde vragen toe. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Stel dan uw vraag via ons contactformulier.

Vaak heeft een boxspring een hoofdbord die de onderboxen aan de hoofdzijde aan elkaar bevestigd zodat die niet kunnen schuiven. Ook is het mogelijk aan de voetenzijde een achterbord te nemen. Hierdoor zijn de onderboxen ook meteen aan elkaar bevestigd waardoor schuiven onmogelijk is. Heeft u geen achterbord en gaan de onderboxen wel eens uit elkaar doordat u bijvoorbeeld een gladde vloer heeft? Probeer dan de bedpootjes aan de binnenkant van de onderboxen aan elkaar te bevestigen. Als u de bedpootjes losdraait dan verschijnt er aan de bovenkant wat ruimte om bijvoorbeeld een tyrap om de 2 draadeinden van de bedpootjes te doen. Hierna kunt u de bedpootjes weer vastdraaien.

Koppelstukken met klittenband voorkomt schuiven onderboxen boxspring - BoxspringsCompleet.nl

Ook zijn er speciale koppelstukken met klittenband die u over het draadeind van de bedpootjes kunt doen voordat u het bedpootje erin draait. Vervolgens bevestigd u de koppelstukken eenvoudig aan elkaar met het klittenband en de onderboxen kunnen niet meer schuiven.

Wenst u een set koppelstukken om de onderboxen aan elkaar te bevestigen? Stuur dan even een bericht via het contactformulier.