Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over alles wat met boxsprings te maken heeft? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen van dé boxspring expert; Boxsprings Compleet. Klik hieronder op het onderwerp waar uw vraag over gaat en u ziet meteen de bijbehorende vragen. Als u op een vraag klikt dan komt het antwoord op de vraag meteen tevoorschijn. We voegen iedere week nieuwe veelgestelde vragen toe. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Stel dan uw vraag via ons contactformulier.

Categorie: Online bestellen

U kunt eenvoudig online bestellen door de gekozen boxspring of andere producten in de winkelwagen te plaatsen en de stappen in het bestelproces te doorlopen. U stelt uw gewenste boxspring samen door eerst uw afmeting, kleur en de andere aangeboden opties te selecteren. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? Dan kunnen wij u telefonisch verder helpen.

Onze klantenservice is op werkdagen en zaterdag bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur via telefoonnummer +31 (0)187 66 54 49 of stuur bericht via het chat-panel rechtsonder op de website. Ook kunt u een bericht sturen via ons contactformulier.

Na uw online bestelling ontvangt u een e-mailbevestiging en nemen wij contact met u op bij eventuele vragen.