Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over alles wat met boxsprings te maken heeft? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen van dé boxspring expert; Boxsprings Compleet. Klik hieronder op het onderwerp waar uw vraag over gaat en u ziet meteen de bijbehorende vragen. Als u op een vraag klikt dan komt het antwoord op de vraag meteen tevoorschijn. We voegen iedere week nieuwe veelgestelde vragen toe. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Stel dan uw vraag via ons contactformulier.

Bij de elektrisch verstelbare boxsprings van Olympic Life worden per onderbox 2 extra verstelbare steunpootjes geleverd. Deze dienen in het midden onder de onderboxen bevestigd te worden en zorgen voor extra stabiliteit. De houders zitten al onder de onderboxen, net naast de motor, gemonteerd (zie foto hieronder) dus u kunt de steunpootjes er zo indrukken. Let op! Doe dit pas nadat de onderbox op de juiste plek staat in de slaapkamer. Nadat u de steunpootjes erin geduwd heeft kunt u ze tot aan de grond uitdraaien (vast is vast). U kunt er makkelijk bij door even op de grond te liggen en uw arm uit te strekken. Zet de onderboxen nog even niet strak tegen elkaar want anders kunt u niet makkelijk bij de binnenste steunpootjes. Als alle steunpootjes gemonteerd en uitgedraaid zijn kunt u de 2 onderboxen tegen elkaar zetten. Doe dit met 2 personen door de onderbox op te tillen want bij het schuiven kunnen de houders van de steunpootjes defect raken. Op deze manier heeft u extra ondersteuning in het midden van de boxspring en is de volledige boxspring veel stabieler. De boxspringconstructie beweegt dan veel minder en de kans op kraken is hierdoor ook minimaal.

Tip! Om makkelijk bij het binnenste pootjes te komen om eronder te duwen en uit te draaien kun je het hoofdeind helemaal omhoog zetten zodat je er binnendoor bij kunt komen.

Beelden steunpootjes elektrisch verstelbare Olympic Life boxsprings