Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over alles wat met boxsprings te maken heeft? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen van dé boxspring expert; Boxsprings Compleet. Klik hieronder op het onderwerp waar uw vraag over gaat en u ziet meteen de bijbehorende vragen. Als u op een vraag klikt dan komt het antwoord op de vraag meteen tevoorschijn. We voegen iedere week nieuwe veelgestelde vragen toe. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Stel dan uw vraag via ons contactformulier.

Categorie: Hoofdbord

Hoofdborden van boxsprings zijn er in oneindig veel modellen en dus ook in verschillende hoogtes. Soms moet een hoofdbord met een bepaalt motief (ruiten, vierkanten of knopen) een minimale hoogte hebben omdat anders het motief niet mooi uitkomt. Aangezien we de Olympic Life boxsprings zelf produceren kunnen we deze in iedere gewenste hoogte maken. Zeker het strakke Flanny boxspring hoofdbord (zonder motief) kan naar wens gemaakt worden. Standaard is dit hoofdbord 120 cm hoog maar 100 of 110 cm hoog kan ook.

Soms wilt u de boxspring net onder een schuin dak zetten waardoor een hoogte van 120 cm niet mogelijk is. Maar als u het hoofdbord exact 108 cm hoog wenst is dat ook geen probleem. Hou wel rekening met de instaphoogte van uw uitgekozen boxspring. Als deze al redelijk hoog is dan is een laag hoofdbord minder mooi. En kiest u voor een elektrisch verstelbare boxspring hou dan rekening met het verstelbare hoofdeind gedeelte. Als u het hoofdeind helemaal schuin zet en u heeft een laag hoofdbord dan komt het omhooggezette hoofdeind boven het hoofdbord uit. Dit is ook minder mooi.

Tag: hoofdbord